Politika Privatnosti

Dobrodošli na web shop https://www.orangeunit.com. Vaša privatnost nam je izuzetno važna. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i delimo vaše podatke. Molimo vas da je pažljivo pročitate.

1. Prikupljanje podataka

Prikupljamo sledeće podatke kada koristite naš web shop:

2. Korišćenje podataka

Prikupljene podatke koristimo u sledeće svrhe:

3. Deljenje podataka

Vaši podaci mogu biti deljeni sa:

4. Promotivni materijal

Korisnici mogu primati promotivni materijal i akcijske ponude putem email adrese. Ako ne želite da primate ovakve informacije, možete se odjaviti koristeći opciju za odjavu u svakom emailu ili nas kontaktirati putem email adrese info@orangeunit.com.

5. Pravo na brisanje podataka

Korisnici imaju pravo da trajno brišu svoje podatke. U slučaju brisanja podataka, podršku i garanciju preuzima isključivo proizvođač opreme koju ste kupili. Za brisanje podataka, kontaktirajte nas putem email adrese info@orangeunit.com.

6. Sigurnost podataka

Preduzimamo sve razumne mere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlašćenog pristupa, izmene ili brisanja.

7. Primenjivi zakon

Ova politika privatnosti reguliše se zakonima Republike Srbije. Svi sporovi koji proisteknu iz korišćenja Sajta rešavaće se pred nadležnim sudovima u Republici Srbiji.

8. Izmene politike privatnosti

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ovu politiku privatnosti. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici, a korisnici će biti obavešteni o značajnim izmenama putem email adrese ili obaveštenja na Sajtu.

9. Kontakt informacije

Za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovom politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem email adrese info@orangeunit.com.

Hvala što koristite naš web shop!

Datum poslednje izmene: 10.06.2024.