Uslovi korišćenja

Dobrodošli na web shop https://www.orangeunit.com. Korišćenjem ovog sajta, prihvatate sledeće uslove korišćenja. Molimo vas da ih pažljivo pročitate.

1. Opšti uslovi

Ovi uslovi korišćenja (dalje u tekstu: Uslovi) regulišu korišćenje sajta https://www.orangeunit.com (dalje u tekstu: Sajt). Korišćenjem Sajta, saglasni ste sa ovim Uslovima. Ukoliko se ne slažete sa Uslovima, molimo vas da ne koristite Sajt.

2. Kolačići

Sajt koristi samo neophodne kolačiće kako bi osigurao pravilno funkcionisanje i unapređenje korisničkog iskustva. Korišćenjem Sajta, saglasni ste sa upotrebom kolačića. Detaljnije informacije o kolačićima možete pronaći u našoj Politici kolačića.

3. Logovanje putem Google API

Korisnicima je omogućeno logovanje na Sajt putem Google API. Korišćenjem ove funkcionalnosti, prihvatate uslove korišćenja Google API i Google-ove politike privatnosti.

4. Prikupljanje podataka

Sajt koristi Google Analytics 4 (GA4) za prikupljanje analitičkih podataka. Ovi podaci se koriste za unapređenje korisničkog iskustva i analizu saobraćaja na Sajtu. Prikupljeni podaci su anonimni i ne sadrže lične informacije.

5. Korišćenje i zaštita podataka

Svi podaci prikupljeni na Sajtu biće korišćeni u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije o zaštiti podataka o ličnosti. Vaši podaci neće biti prodavani, iznajmljivani ili na drugi način ustupani trećim licima osim u svrhu obrade i dostave narudžbina.

6. Prava i obaveze korisnika

Korisnici su odgovorni za tačnost podataka koje unose na Sajt. Korišćenje lažnih ili netačnih podataka može dovesti do obustavljanja ili ukidanja korisničkog naloga.

7. Prava i obaveze vlasnika sajta

Orange Unit zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmeni ili ukine bilo koji deo Sajta ili njegov sadržaj bez prethodne najave. Takođe, zadržavamo pravo da privremeno ili trajno suspendujemo korisničke naloge koji krše ove Uslove.

8. Garancija i reklamacije

Svi proizvodi kupljeni preko Sajta podležu važećim zakonima Republike Srbije o zaštiti potrošača. U slučaju reklamacija, molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt formulara na Sajtu.

9. Primena zakona

Ovi Uslovi i korišćenje Sajta regulišu se zakonima Republike Srbije. Svi sporovi koji proisteknu iz korišćenja Sajta rešavaće se pred nadležnim sudovima u Republici Srbiji.

10. Kontakt informacije

Za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim Uslovima, molimo vas da nas kontaktirate putem email adrese office@orangeunit.com.

11. Izmene uslova korišćenja

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ove Uslove. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici, a korisnici će biti obavešteni o značajnim izmenama putem email adrese ili obaveštenja na Sajtu.

Hvala što koristite naš web shop!

Datum poslednje izmene: 10.06.2024.